Trek dealer het Rijwielpaleis Zeist

Bel voor meer informatie:
030 6914063

TREK CHECKPOINT

NIEUWE KLEUREN EN SHIMANO GRX AFMONTAGE

Bijzondere alleskunner
Door de brede inzetbaarheid  van de Checkpoint heb je nog maar één fiets nodig. In de basis is de Checkpoint een echte gravelbike.

Maar door de wielbasis langer te maken met de Stranglehold dropout heb je de Checkpoint in no time omgebouwd tot je ideale reisgezel voor lange afstanden met of zonder bepakking. Of je nu voor gravel of asfalt kiest, de Checkpoint heeft slimgeplaatste nokken voor het monteren van dragers, spatborden, bidonhouders en tassen. Met een bandbreedte tot 45mm kun je in elk gewenst terrein fietsen.

Nieuwe kleuren en Shimano GRX afmontage

Alle nieuwe modellen worden voorzien van Shimano GRX groepen, de groep die het Japanse merk specifiek heeft ontwikkeld voor gravel. De Checkpoint SL6 komt in een stoere Carbon Blue Smoke kleur en is afgemonteerd met Shimano GRX800 (vergelijkbaar met Ultegra niveau). De Checkpoint SL5 komt in een sjieke Dark Olive kleur en is afgemonteerd met een mix van GRX 800 (derailleurs) en 600 (overige items). De Checkpoint ALR5 is net als de SL5 afgemonteerd met een mix van GRX 800 en 600, terwijl de ALR4 overwegend GRX 400 componenten bevat. Shimano ontwikkelde het GRX platform zo, dat alle componenten uit de verschillende niveaus naadloos met elkaar functioneren. Trek heeft ervoor gekozen om bij verschillende modellen de GRX groepen te combineren om zo de allerbeste fietsen voor gravelliefhebbers te bouwen.