De racefietsspecialist

Rijwielpaleis occasions

Rijwielpaleis occasions2020-07-01T09:58:34+00:00

Bij Het Rijwielpaleis Zeist zijn tweedehands fietsen al sinds jaar en dag niet meer weg te denken en een begrip in de regio. Vaak wordt bij aanschaf van een nieuwe fiets de vorige fiets door onze klant(en) ingeruild. Voordat de occasion fietsen weer de weg opgaan met hun nieuwe eigenaar worden de fietsen volledig rijklaar gemaakt en worden de onderdelen die vervangen moeten worden door ons vernieuwd. Deze gebruikte fietsen verkopen wij tegen een aantrekkelijke prijs en natuurlijk altijd voorzien van garantie!

Onze occasions zijn meestal ook bij ons nieuw gekocht, wij weten op deze manier zeker dat de historie van de fiets klopt en kunnen de tweedehands fiets met vertrouwen aan u leveren. Het aanbod occasions wisselt regelmatig en varieert sterk.
Wij bieden een ruime collectie occasion kinderfietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen, racefietsen, mountainbike en E-bikes.
Op onze website wordt het aanbod occasions regelmatig bijgewerkt met afbeeldingen en specificaties van de aangeboden occasion fietsen.

Gezien het feit dat wij in de regio één van de grootste aanbieders zijn van o.a. E-bikes is ons aanbod occasion E-bikes enorm.
Deze occasion elektrische fietsen zijn zeer populair, omdat deze door ons volledig worden geserviced, voordat ze weer de weg op gaan. Daarnaast bieden wij tegen zeer aantrekkelijke en scherpe prijs, onze speciale “Het Rijwielpaleis 6 maanden accu garantie plan” Dit houdt in dat u tegen een geringe meerprijs een speciale accu-garantie koopt van 6 maanden. Mocht binnen 6 maanden de accu van uw occasion E-bike “de geest geven” vervangen wij deze accu KOSTELOOS, dus 100% zekerheid.

Bent u op zoek naar een mooie en betrouwbare occasion, kom een kijkje nemen bij Het Rijwielpaleis Zeist!

  • racefiest-trek
  • racefiest-wilier
DE FIETS SPECIALIST

HET RIJWIELPALEIS

Waarom het Rijwielpaleis?

– Persoonlijk service en voorlichting
– Duidelijk merkenbeleid
– Kennis en ervaring op racefietsgebied
– Ervaren monteurs

VRAGEN

Bent u op zoek naar een nieuwe Gravelbike, maar uw weet niet wat de juiste afmetingen zijn of welke fiets geschikt is. We gaan graag samen met u op zoek naar de juiste Gravelbike. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

OCCASIONS

Wij ruilen regelmatig Gravelbikes in. De voorraad is wisselt regelmatig, staat uw Gravelbike er niet tussen laat het weten. Wellicht dat we bezig zijn met een Gravelbike in te ruilen. Waar bent u naar op zoek? Geef het door.