Bij het Rijwielpaleis in Zeist  vind je een uitgebreid assortiment racefietsen uniek voor midden Nederland. Bij ons vindt elke wielerliefhebber wat hij zoekt: van betaalbare instapmodellen, om kennis te maken met de wielersport, tot de echte high-end topmodellen voor de fanatieke wielrenner. In welke categorie je ook zoekt, bij ons is de prijs-kwaliteitsverhouding altijd correct.

Wij zijn merkdealer van:

Onder andere Trek, Wilier en Cube. De reden voor deze keuze is dat we geloven dat je niet overal verstand van kunt hebben. Onze verkopers en monteurs zijn maximaal op de hoogte van deze merken. We zijn ook dealer van Giant en Merida.

  • racefiest-trek
  • racefiest-wilier
DE RACEFIETS SPECIALIST

HET RIJWIELPALEIS

Waarom het Rijwielpaleis?

– Persoonlijk service en voorlichting
– Duidelijk merkenbeleid
– Kennis en ervaring op racefietsgebied
– Ervaren monteurs

VRAGEN

Bent u op zoek naar een nieuwe Gravelbike, maar uw weet niet wat de juiste afmetingen zijn of welke fiets geschikt is. We gaan graag samen met u op zoek naar de juiste Gravelbike. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

OCCASIONS

Wij ruilen regelmatig Gravelbikes in. De voorraad is wisselt regelmatig, staat uw Gravelbike er niet tussen laat het weten. Wellicht dat we bezig zijn met een Gravelbike in te ruilen. Waar bent u naar op zoek? Geef het door.

ONDEHOUD – REPARATIE

Ook een Gravelbike heeft onderhoud nodig. De juiste afstelling is van groot belang voor een fijne tocht. Laat daarom uw Gravelbike onderhouden door ons. Zo voorkomt u tijdens een tocht problemen. Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt.