koga 2015

STADSFIETSEN

Woon- werkverkeer, van huis naar school, even een boodschap, langs bij vrienden of familie, de fiets is niet meer uit ons leven weg te denken. Het is daarom extra belangrijk dat u van uw fiets op aan kunt. Betrouwbaarheid en lekker fietsen staat voorop!
Bij Het Rijwielpaleis Zeist vindt u dé stadsfiets die u wilt. Of het nou een trendy transportfiets is, klassieke opoefiets of een degelijke maar lichte en snelle onderhoudsvrije fiets, bij Het Rijwielpaleis Zeist vindt u hem!

Proberen mag altijd, zodat u weet waar u aan toe bent!

Het Rijwielpaleis Zeist heeft stadsfietsen van:
Koga – Batavus – Giant – Trek – Cortina – Sparta – Cube – Roetz – Brik – Alpina – Riese und Muller

_DSC1214 1asdfasdfasdfasdf

TOURFIETSEN

De wind in je haren en genieten van de omgeving. In stilte alleen of lekker samen. We doen het dagelijks, lekker fietsen. En vaak gaan we er in het weekend ook nog op uit om nieuwe routes te ontdekken en te genieten van de natuur dichtbij huis of verder weg. Een fijne toerfiets laat u nog extra genieten. Een goede toerfiets onderscheidt zich door een licht gewicht, betrouwbare versnellingen en een comfortabele houding.

In onze winkel werken enkel liefhebbers die niets liever doen dan u adviseren welke fiets het beste bij uw wensen past.

Het Rijwielpaleis Zeist heeft toerfietsen van:
Batavus – Giant – Trek – Sparta –  Cube –  Koga

goede-kinderfiets-kopen

KINDERFIETSEN

Het Rijwielpaleis Zeist! Onze naam zegt het al: wij zijn een paleis met fietsen! En zonder koninginnen, koningen, prinsessen en prinsen geen paleis!
Wil jij een stoere fiets waar je de blits mee steelt, of juist een mooie fiets om gezien mee te worden? Alles kan en alles mag bij ons! Wij adviseren de juiste maat, zodat je nog lekker lang kunt doorgroeien met dezelfde fiets en tegelijkertijd altijd veilig met je voeten bij de grond kunt. Oh, en vind jij die bel het mooist? Die krijg je van ons!

Gefeliciteerd met uw nieuwe fiets, majesteit!

Het Rijwielpaleis Zeist heeft kinderfietsen van:
Alpina – Cortina – Batavus – Cube – Eightshot – Loekie – Puky –Trek

  • cortina-elektrisch
DE ELEKTRISCHE FIETS SPECIALIST

HET RIJWIELPALEIS

Waarom het Rijwielpaleis?

– Persoonlijk service en voorlichting
– Duidelijk merkenbeleid
– Kennis en ervaring
– Ervaren monteurs