Dominic Scott

Erik de Widt

Mijn naam is Erik de Widt, sinds 2010 eigenaar van het Rijwielpaleis, ik ben 39 en getrouwd met Caroline die ook in de winkel werkt.

In 1997 ben ik in vaste dienst gekomen bij het Rijwielpaleis en mocht ik meewerken in de verkoop en nieuwe fietsen rijklaar maken.

Toen in 2010 de kans zich voordeed om de zaak van Dick & Yvonne over te nemen heb ik deze met beide handen aangegrepen, dit was mijn droom en die is waargemaakt!

Wat ik het leuke vind aan werken bij Het Rijwielpaleis is de variatie in de werkzaamheden, of het nu gaat om een E-bike, racefiets, mountainbike, stadsfiets of kinderfiets verkopen of het rijklaarmaken of repareren van een fiets, leuk vind ik het allemaal!

Tot ziens in onze winkel,

Erik

Dominic Scott

Perfecte service

De werkplaats is onze keuken.
Als we het zo bekijken werken wij met een zeer open keuken! De deur staat altijd open voor iedereen en waar wij kunnen helpen wij direct. Onze monteurs zijn allemaal geschoold fietshersteller met elk een eigen specialiteit: e-bikes, racefietsen, rohloff-naven of gebruikte fietsen, je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken!

Wij proberen altijd zo snel mogelijk te helpen, maar bij een grotere reparatie is het slim telefonisch een afspraak te maken. Dan bent u ervan verzekerd dat uw fiets op dezelfde (afgesproken) dag nog klaar is. Moet uw fiets even achterblijven? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een leenfiets!

Onze werkplaats is tijdens onze openingstijden te bereiken via 030 – 6914063 (keuze 2)

DOOR FIETSER VOOR FIETSERS

Ben je een vakantiefietser of een wielrenner?
Een mountainbiker of een forens? Wij zijn een fietsenwinkel in hart en nieren. Iedereen die bij ons werkt is zelf gek op fietsen. Elk denkbare discipline wordt wel door een van onze medewerkers beoefend: Wielrennen, mountainbiken, bmx’en, baanwielrennen, vakantiefietsen, woon-werkverkeer, recreatief toeren, dagelijks gebruik, kinderen en boodschappen vervoeren, noem het maar! Wij spreken de taal van de fietser en adviseren uit persoonlijke ervaring en luisteren naar uw wensen.

Kunt u al bedenken hoe leuk het is om in onze winkel te werken?

PERSOONLIJK ADVIES

Wat voor de een een fantastische fiets is, is voor de ander helemaal niets!

Persoonlijk advies is de sleutel tot ons succes. Wij onderhouden nauw contact met onze toeleveranciers en weten goed wat er mogelijk is! Een volledig customized fiets is geweldig, maar de oneindige mogelijkheden maken kiezen moeilijk. Wij helpen u graag!

Onderdeel van persoonlijk advies is het bepalen van de maat: bij sportieve fietsen doen wij bijna standaard een bikefitting waardoor de juiste framemaat gegarandeerd is. Bij stadsfietsen en e-bikes laten wij u altijd even proefrijden, wij kunnen het allemaal prachtig vertellen maar het gaat om u en uw beleving!

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Koffie erbij?