Bij het Rijwielpaleis in Zeist  vind je een uitgebreid assortiment Elektrische fietsen uniek voor midden Nederland. Bij ons vindt u de elektrische fiets die bij u past: van betaalbare instapmodellen, tot de echte high-end topmodellen voor de afstandsrijders. In welke categorie je ook zoekt, bij ons is de prijs-kwaliteitsverhouding altijd correct.

Wij zijn merkdealer van:

Onder andere Trek, Riese&Muller, Koga, Batavus, Sparta, Cube, Cortina, Giant en Dutch ID. Merken met elk hun specifieke doel. Trek voor de sportieve rijders tot de Cortina voor in het dorp. Onze verkopers en monteurs zijn maximaal op de hoogte van deze merken.

Riese Muller bij het Rijwielpaleis
  • cortine
DE ELEKTRISCHE FIETS SPECIALIST

HET RIJWIELPALEIS

Waarom het Rijwielpaleis?

– Persoonlijk service en voorlichting
– Duidelijk merkenbeleid
– Kennis en ervaring op Elektrische fietsen
– Ervaren monteurs

VRAGEN

Bent u op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, maar uw weet niet wat de juiste afmetingen zijn of welke fiets geschikt is. We gaan graag samen met u op zoek naar de juiste elektrische fiets. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

OCCASIONS

Wij ruilen regelmatig elektrische fietsen in. De voorraad is wisselt regelmatig, staat uw elektrische fiets er niet tussen laat het weten. Wellicht dat we bezig zijn met een elektrische fiets in te ruilen. Waar bent u naar op zoek? Geef het door.

ONDEHOUD – REPARATIE

Ook een elektrische fiets heeft onderhoud nodig. De juiste afstelling is van groot belang voor een fijne tocht. Laat daarom uw elektrische fiets onderhouden door ons. Zo voorkomt u problemen. Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt.