Basil-bij-het-Rijwielpaleis-in-Zeist

Bel voor meer informatie:
030 6914063

Een hippe en praktische fietstas? Die bestaat niet!! Nu wel

Basil introduceert de Basil SoHo rugzak en dubbele fietstas om met gemak mee te nemen naar kantoor en tot in de late uurtjes van de dag. De Basil SoHo tassen zijn gemaakt van een zacht aanvoelende PU met een coating. Ze zijn voorzien van getapete naden en een rolsluiting voor een optimale waterdichtheid. Verborgen in een gewatteerd vak met rits aan de achterkant van de rugzak zit Basil’s Hook-On systeem voor de bevestiging van je rugzak op de bagagedrager.

Zowel de rugzak als de dubbele tas zijn voorzien van Nordlicht Technology LED-verlichting voor meer zichtbaarheid. De tassen zijn ideaal voor e-bikes. De rugzak wordt bovendien geleverd met een afneembare organizer. Of je nu je laptop en opladers of een yogamat en waterfles meeneemt, de Basil SoHo staat voor je klaar!

Mag het iets zakelijker?

Basil breidt de mogelijkheden voor het werk- een woonverkeer uit met de e-bike ready Basil B-Safe laptoptas en de Basil B-Safe rugzak in een nieuw, kleiner formaat. De tassen uit de Basil B-Safe serie zijn voorzien van een anti-diefstal design, een zeer praktische indeling en gewatteerde rug- en schouderbanden. Ze zijn eenvoudig te monteren op je fiets dankzij het Hook-On systeem, dat verborgen zit in een ritsvak aan de achterkant van je fiets. Dit is geschikt voor de meeste bagagedragers. De serie is voorzien van Nordlicht Technology LED-lampjes, een geintegreerde USB-aansluiting voor een power bank en lussen voor de bevestiging van je helm. De Basil B-Safe laptoptas bevat twee extra tassen voor een extra kleding. Een daarvan is bovendien waterdicht, omdat de regen nu eenmaal niet te voorspellen is. De Basil B-Safe serie tassen hebben allemaal een regenhoes in een eigen vak. Zo ben jij en zijn je spullen klaar voor de dag als je op kantoor aankomt.

Deze tassen zijn allemaal bij ons in de winkel te bewonderen.

Onderstaand is slechts een selectie, bekijk hier de complete selectie