Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons dan op

facebook

Racefietsen

De mooiste sport ter wereld!
U bent gewaarschuwd, als u bij ons in de showroom komt en aan de praat raakt met een van ons dan wordt u aangestoken met onze liefde voor de racefiets. Of u nou voor Italiaanse passie gaat (Wilier of Bianchi), voor de extreem mooie en snelle Belg (Eddy Merckx), de onverslaanbare amerikaan (Trek), het strakke design tegen de beste prijs (Cube), de fiets van Marcel Kittel (Giant) of voor de kennis en kunde van ’s werelds grootste fabrikant (Merida), Het Rijwielpaleis Zeist heeft het staan voor u!

Wij adviseren vanuit ervaring, kennis, passie en interesse voor u. En maken gebruik van de wetenschap bij het aanmeten van de fiets. Dankzij onze professionele meetapparatuur van Bikefitting bent u niet alleen verzekerd van de juiste maat, maar ook van de juiste afstelling.

Om u de mooiste routes in de omgeving te laten zien organiseren wij regelmatig toertochten voor alle soorten rijders van beginner tot prof. Deelname is altijd gratis! Volg ons op Facebook (linkje) en/of meld u aan voor onze nieuwsbrief en u wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende tocht!

Bent u op zoek naar de
beste kwaliteit & advies?

Kom dan eens langs