Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons dan op

facebook

Tweedehands Fietsen

Bij Het Rijwielpaleis Zeist zijn tweedehands fietsen al sinds jaar en dag niet meer weg te denken en een begrip in de regio. Vaak wordt bij aanschaf van een nieuwe fiets de vorige fiets door onze klant(en) ingeruild. Voordat deze 2 hands fietsen weer de weg opgaan met hun nieuwe eigenaar worden de fietsen volledig rijklaar gemaakt en worden de onderdelen die vervangen moeten worden door ons vernieuwd. Deze gebruikte fietsen verkopen wij tegen een aantrekkelijke prijs en natuurlijk altijd voorzien van garantie!

Onze 2e hands fietsen zijn meestal ook bij ons nieuw gekocht, wij weten op deze manier zeker dat de historie van de fiets klopt en kunnen de tweedehands fiets met vertrouwen aan u leveren. Het aanbod 2e hands fietsen wisseld regelmatig en varieert sterk.
Wij bieden een ruime collectie 2e hands kinderfietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen, racefietsen, mountainbike en E-bikes.
Op onze website wordt het aanbod 2e hands regelmatig bijgewerkt met afbeeldingen en specificaties van de aangeboden 2e hands fietsen.

Gezien het feit dat wij in de regio één van de grootste aanbieders zijn van o.a. E-bikes is ons aanbod 2e hands E-bikes enorm.
Deze 2e hands elektrische fietsen zijn zeer populair, omdat deze door ons volledig worden geserviced, voordat ze weer de weg op gaan. Daarnaast bieden wij tegen zeer aantrekkelijke en scherpe prijs, onze speciale "Het Rijwielpaleis 6 maanden accu garantie plan" Dit houdt in dat u tegen een geringe meerprijs een speciale accu-garantie koopt van 6 maanden. Mocht binnen 6 maanden de accu van uw 2e hands E-bike "de geest geven" vervangen wij deze accu KOSTELOOS, dus 100% zekerheid.

Bent u op zoek naar een mooie en betrouwbare 2e hands fiets, kom een kijkje nemen bij Het Rijwielpaleis Zeist!

Ons assortiment tweedehands fietsen

Bent u op zoek naar de
beste kwaliteit & advies?

Kom dan eens langs