Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons dan op

facebook

Mountainbikes

Verken de grenzen van de grip van je banden, van je eigen conditie en je stuurtechniek op de schitterende parcours die daarvoor uitgezet zijn.
Wist u trouwens dat één van de mooiste en uitdagendste mountainbikeroutes van Nederland in onze achtertuin ligt? Het Zeister Bos, tussen Zeist en Austerlitz!

Het mountainbiken groeit en wordt steeds populairder, de fietsen worden steeds beter en de keuze steeds ruimer! Wilt u alleen een verende voorvork of ook achtervering (een fully), en welke wielmaat past bij u: 26inch, 27,5” of juist een 29’er?

En dan de versnelling, remmen en vering: Shimano, Sram, Rockshox, Manitou, Fox, Boss, Avid, Hayes, etc? Je ziet door de bomen het bos niet meer..

Gelukkig hebben wij ervaren adviseurs die hun vrije uurtjes op de fiets doorbrengen en ervaring hebben met alle soorten mountainbikes. Wilt u écht goed advies, of u nou beginner bent of zeer gevorder, bij Het Rijwielpaleis Zeist bent u aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar de
beste kwaliteit & advies?

Kom dan eens langs

De Cortina E-U4 is tegenwoordig ook verkrijgbaar met een Bafang M300 middenmotor. Dit zorgt voor een natuurlijker rijgedrag en meer kracht uit de motor. Verder is hij uitgerust met 7 versnellingen en krachtige rollerbrakes. U kunt ook kiezen uit drie verschillende accu’s, zodat de gewenste actieradius altijd te bereiken is. Voor de nog veeleisender fietser is er ook een nog krachtiger versie verkrijgbaar. #cortina #u4 #ecomo #leukinzeist @ Voorheuvel - Zeist