Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons dan op

facebook

Het Rijwielpaleis Zeist, sinds 1937 een begrip in de regio!

In 1937 opende Willem Brouwer Het Rijwielpaleis aan de Oude Arnhemseweg in Zeist. Brommers en stadsfietsen werden gerepareerd en verkocht. Nu 80 jaar later, is Het Rijwielpaleis niet meer weg te denken uit Zeist. We zijn verhuisd, al is het maar een klein stukje, naar de Voorheuvel en we zijn gegroeid tot een prachtige fietsenwinkel van ruim 800m2 waar wij enorm trots op zijn. De klant laten genieten van de fiets, dat is waar het bij ons om draait!

Dagelijks werken wij eraan om het voor u als klant zo leuk mogelijk te maken, of u nou komt voor een high-end Italiaans racepaardje om de alpencols te bedwingen, of een tweedehands fiets voor uw studerende kind in de grote stad, iedereen is bij ons welkom!

Wij zijn trots dat we al zo lang bestaan, maar realiseren ons zeker dat dit zonder u niet was gelukt!

Wij blijven streven naar optimaal fietsplezier voor onze klanten!

Tot snel bij ons in de winkel!

Perfecte service

De werkplaats is onze keuken.
Als we het zo bekijken werken wij met een zeer open keuken! De deur staat altijd open voor iedereen en waar wij kunnen helpen wij direct. Onze monteurs zijn allemaal geschoold fietshersteller met elk een eigen specialiteit: e-bikes, racefietsen, rohloff-naven of gebruikte fietsen, je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken!

Wij proberen altijd zo snel mogelijk te helpen, maar bij een grotere reparatie is het slim telefonisch een afspraak te maken. Dan bent u ervan verzekerd dat uw fiets op dezelfde (afgesproken) dag nog klaar is. Moet uw fiets even achterblijven? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een leenfiets!

Onze werkplaats is tijdens onze openingstijden te bereiken via 030 - 6914063 (keuze 2)

Door fietser voor fietsers

Ben je een vakantiefietser of een wielrenner?
Een mountainbiker of een forens? Wij zijn een fietsenwinkel in hart en nieren. Iedereen die bij ons werkt is zelf gek op fietsen. Elk denkbare discipline wordt wel door een van onze medewerkers beoefend: Wielrennen, mountainbiken, bmx’en, baanwielrennen, vakantiefietsen, woon-werkverkeer, recreatief toeren, dagelijks gebruik, kinderen en boodschappen vervoeren, noem het maar! Wij spreken de taal van de fietser en adviseren uit persoonlijke ervaring en luisteren naar uw wensen.

Kunt u al bedenken hoe leuk het is om in onze winkel te werken?

Persoonlijk advies

Wat voor de een een fantastische fiets is, is voor de ander helemaal niets!

Persoonlijk advies is de sleutel tot ons succes. Wij onderhouden nauw contact met onze toeleveranciers en weten goed wat er mogelijk is! Een volledig customized fiets is geweldig, maar de oneindige mogelijkheden maken kiezen moeilijk. Wij helpen u graag!

Onderdeel van persoonlijk advies is het bepalen van de maat: bij sportieve fietsen doen wij bijna standaard een bikefitting waardoor de juiste framemaat gegarandeerd is. Bij stadsfietsen en e-bikes laten wij u altijd even proefrijden, wij kunnen het allemaal prachtig vertellen maar het gaat om u en uw beleving!

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Koffie erbij?