Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons dan op

facebook

Assortiment

Het Rijwielpaleis Zeist beschikt over een zeer uitgebreid assortiment fietsen, fietsaccessoires, fietskleding en eigenlijk alles wat fietsen leuk maakt. Wij zijn dealer van een groot aantal gerenormeerde merken en fabrikanten.

Iedere dag door weer en wind naar uw werk, een boodschap doen in het dorp, of een sportieve rit op de racefiets of mountainbike, u kunt bij ons terecht voor alles op fietsgebied. De nieuwste modellen fietsen, moderne kleding, zeer veel accessoires zijn te vinden in onze winkel.

…..fietsplezier staat bij ons voorop !

Kom naar onze winkel en laat u verrassen door de vele producten en onze enthousiaste medewerkers. Of kom gewoon voor een heerlijke kop koffie of thee.

Wij zijn officieel dealer van:

De Cortina E-U4 is tegenwoordig ook verkrijgbaar met een Bafang M300 middenmotor. Dit zorgt voor een natuurlijker rijgedrag en meer kracht uit de motor. Verder is hij uitgerust met 7 versnellingen en krachtige rollerbrakes. U kunt ook kiezen uit drie verschillende accu’s, zodat de gewenste actieradius altijd te bereiken is. Voor de nog veeleisender fietser is er ook een nog krachtiger versie verkrijgbaar. #cortina #u4 #ecomo #leukinzeist @ Voorheuvel - Zeist