Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons dan op

facebook

Assortiment

Het Rijwielpaleis Zeist beschikt over een zeer uitgebreid assortiment fietsen, fietsaccessoires, fietskleding en eigenlijk alles wat fietsen leuk maakt. Wij zijn dealer van een groot aantal gerenormeerde merken en fabrikanten.

Iedere dag door weer en wind naar uw werk, een boodschap doen in het dorp, of een sportieve rit op de racefiets of mountainbike, u kunt bij ons terecht voor alles op fietsgebied. De nieuwste modellen fietsen, moderne kleding, zeer veel accessoires zijn te vinden in onze winkel.

…..fietsplezier staat bij ons voorop !

Kom naar onze winkel en laat u verrassen door de vele producten en onze enthousiaste medewerkers. Of kom gewoon voor een heerlijke kop koffie of thee.

Wij zijn officieel dealer van:

Met trots kunnen wij vertellen dat wij vanaf heden dealer zijn van 3Tbike. Deze aero racefiets is uniek door zijn 1x11 aandrijving van SRAM. Verder is hij altijd uitgerust met schijfremmen. De blauwe Strada Pro is als complete fiets leverbaar. De iets lichtere Strada is alleen als frameset verkrijgbaar en naar wens op te bouwen in de kleuren rood en stealth black. Binnenkort is ook Due leverbaar die met een dubbel crankstel en elektronische schakeling uitgerust kan worden. Op dit moment is de Strada Stealth bij ons in de winkel te bewonderen. Juncker Bike Parts