Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Volg ons dan op

facebook

De nieuwe Supercaliber!

De Supercaliber is een nieuwe short travel crosscountry bike die het gat tussen hardtail en fully wedstrijdfietsen overbrugt dankzij de geïntegreerde IsoStrut-vering. De 60 mm veerweg biedt een betere grip en controle dan een hardtail heeft, maar tegelijkertijd is de fiets niet zo complex en lichter dan een traditionele fully. OCLV Mountain Carbon zorgt voor de juiste mix van flexibiliteit en sterkte in de scharnierloze achtertrein, de Straight Shot onderbuis maakt de fiets extra stijf en levert een reactief en alert rijgevoel op. Knock Block beschermt het frame tegen een omgeslagen stuur en in de voorste framedriehoek zit op de meeste framematen ruimte genoeg voor twee grote bidons.  Trek Supercaliber 9.8 28ba127

Omdat de Supercaliber een volbloed wedstrijdfiets is, hebben alle framematen - ook de kleine - 29-inch wielen, voor maximaal behoud van momentum. 

Alle vier de modellen hebben een SRAM Eagle 1x12 aandrijving, met SRAM AXS voor het topmodel. De lichtgewicht OCLV carbon Bontrager Kovee wielen zijn tubeless ready en snelrollend en hun Rapid Drive naven zorgen voor onmiddellijke acceleratie bij het aanzetten. 

Zelf testen, dat kan eind deze maand. Bel 030-6914063, dan zetten we de fiets voor je klaar.

Wij organiseren vaak
leuke evenementen!

Check onze Facebook!